POZABILI VAŠE PODATKE?

MEDNARODNI FESTIVAL ČILI IN ČOKOLADA 2022 LJUBLJANA

0.00 

Za dva dni bomo prestolnico Slovenije spremenili v prestolnico sladkega in pekočega!

Nepozabno doživetje sladko pikantnih kreacij prvič tudi v LJUBLJANI. Sladko in pikantno kulinarično doživetje bo med med 23. 4. in 24. 4. 2022, ko se bo na Pogačarjevem trgu v Ljubljani prvič izvedel Mednarodni festival Čili in Čokolada.

V Ljubljano tako prvič prihaja več kot 40 različnih ustvarjalcev čilijevih in čokoladnih kreacij iz Slovenije in tujine, najbolj sladki in najbolj pekoči ponudniki. Predstavili bodo svoje slastne in pikantne izdelke, ter nas popeljali na posebno pekočo in sladko avanturo, kjer bomo lahko, tako okušali kot tudi soustvarjali. Izvedeli bomo vse, česar do zdaj še nismo vedeli o čokoladi in čilijih ter zakaj se nasprotja tako močno privlačijo.

Prijavnica za sodelovanje na dogodku Festival Čili in Čokolada LJUBLJANA

Prosimo vas, da izpolnite podatke, ki jih potrebujemo za vašo prijavo na dogodek. Ob zaključku prijave vam bomo izdali račun za sodelovanje, izbirate lahko med takojšnjim plačilom preko spleta ali nakazilom na naš TRR račun.

Število mest je omejeno!

Slike nam pošljite na info@factumevent.com

(polja z zvezdico so obvezna)
Za potrebe pošiljanja informacij o razstavljavcih in ponudbi, bomo obveščali medije in v okviru zakupljenih oglasnih prostorih.
 
Kategorija:
TOP